Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

AHMET YESEVİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Telefon : 2163936247
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ahmetyesevikizaihl.meb.k12.tr
Adres : AHMET YESEVİ MAH. KAMBER SK. - BLOK NO: 15 PENDİK / İSTANBUL
VİZYON : Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, velilerimizin de çocuklarına okulda öğrenme için her fırsatın verildiğinden haberdar ve emin olmasını bekliyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz başarının hep birlikte çalışmaktan geçeceğine inanarak, birlik içerisinde çalışmalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunlarla birlikte; okulun bütün çalışanlarının, birbirini bir aile olarak görmelerini, herkesin üzerine düşen görevlerini özveri ile yapmasını ve başarıya inanmalarını, okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanmalarını istiyoruz.
MİSYON : "Neden varız ?":Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, ahlaklı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız. Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. Hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alırız ve verimli bir şekilde çalışırız. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.
BAŞARILAR :

Öğretmen :39
Öğrenci :491
Derslik :23
Konferans Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1980
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Saatler : 09:00 - 16:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Okulumuza toplu taşıma ile gelmenin en kolay yolu km11 iett otobüsleridir. Ahmet Yesevi Durağında inerek okulumuza rahatça ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 9 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : LİSE SON SINIFLARIMIZ İLK KEZ 2018´DE ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEKLERDİR.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :